Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

FENYKL - 100% ČISTÝ ESENCIÁLNÍ OLEJ

15 ml oleje v terapeutické kvalitě

Sladké, pronikavě vonící aroma fenyklu podpoří vaši touhu po sebevyjádření a komunikaci. Posílí i vaše odhodlání proměnit vaše nápady ve skutečnost. Fenykl se v kuchyni, ale i v lékařství používá už od dob starého Řecka, Říma a Indie. Říkalo se, že zvyšuje sílu a podporuje dlouhověkost. Na fyzické... celý popis
Dostupnost
zboží je u nás skladem, připraveno k odeslání do 48 hodin
Nejsme plátci DPH
557 Kč
/ ks
Číslo produktu:27.15
Výrobce:BEWIT
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Sladké, pronikavě vonící aroma fenyklu podpoří vaši touhu po sebevyjádření a komunikaci. Posílí i vaše odhodlání proměnit vaše nápady ve skutečnost.


Fenykl se v kuchyni, ale i v lékařství používá už od dob starého Řecka, Říma a Indie. Říkalo se, že zvyšuje sílu a podporuje dlouhověkost.

Na fyzické úrovni výrazně přispívá k dobrému fungování trávicí a vylučovací soustavy: podporuje pohyblivost střev i zdravou střevní mikroflóru, povzbuzuje činnost jater, harmonizuje činnost ledvin a močových cest. Podílí se tak na celkovémpročištění organismu a jeho detoxikaci. Ovlivňuje rovněž normální fungování dýchacího systému. Ženy jeho účinky ocení v době kojení, ale také později, v období menopauzy.

Vůně fenyklu posiluje odvahu vyjádřit nahlas i nepříjemné věci, a to ještě dřív, než ve vás “bouchnou saze”. Volná komunikace bez zábran přispívá k pocitu osobní pohody. Sebevyjádření je zase důležité pro schopnost svobodně tvořit.

Fenykl pochází z pobřeží Středozemního moře, dnes roste po celé Evropě, v Indii, Japonsku a Severní Americe. Od nepaměti se jeho semena používají na podporu trávení, ženy zase oceňují jeho přínos při vyrovnání menstruačního cy­klu.


Český botanický název: Fenykl obecný
Anglický název: Fennel
Latinský název: Foeniculum vulgare
Země původu: Indie


Ingredients (INCI): Foeniculum Vulgare (Fennel) Oil*, Limonene**
*100% čistý esenciální olej
** přírodní součásti esenciálních olejů


Upozornění: Určeno do aromalamp a difuzérů a k přímé inhalaci. Nepoužívejte vnitřně. Neaplikujte neředěné na kůži. Chraňte před dětmi.


 

Chcete-li vědět více, či nakupovat výhodněji, připojte se k BEWIT komunitě a získejte trvalý přístup k hodnotným informacím o esenciálních olejích, aromaterapii, zdraví a zdravém životním stylu.

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz